Hotel du Stand

Güney İsviçre, Martigny
Hotel du Stand Öne Çıkan Resim
Hotel du Stand Dış Mekan
Hotel du Stand Yerinde Yemek
Hotel du Stand Yerinde Yemek
Hotel du Stand Yerinde Yemek
Image More +16 fotoğraf
Hotel du Stand
Avenue du Grand-St-Bernard 41 Güney İsviçre, Martigny

Hotel du Stand Martigny merkezinde, Pierre Gianadda Vakfı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Roma Amfi Tiyatrosu ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Saint-Bernard Müzesi ile 0,8 km (0,5 mil) ve Verbier Kayak Merkezi ile 26,2 km (16,3 mil) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 30 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Family
Family Oda, Dağ Manzaralı
Tek
Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x