Mosella Suite Hotel

North Adriatic Coast, Sottomarina
Mosella Suite Hotel Genel
Mosella Suite Hotel Genel
Mosella Suite Hotel Genel
Mosella Suite Hotel Öne Çıkan Resim
Mosella Suite Hotel Dış Mekan
Image More +75 fotoğraf
Mosella Suite Hotel
Via S. Felice 3 North Adriatic Coast, Sottomarina

Mosella Suite Hotel misafirlere Chioggia bölgesinde, plaj yakınında, Spiaggia libera ve Plajı of Sottomarina ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Spiaggia di Caroman ile 0,4 mi (0,7 km) ve Diga di Sottomarina ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için küçük otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 33 klimalı odada özel havuz ve Akıllı televizyonlar vardır. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit, Şehir Manzaralı
Luxury
Luxury Süit, Lagün Manzaralı
Süit
Süit (Private Spa)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Süit, Şehir Manzaralı
Room
Superior Süit, Lagün Manzaralı
Room
Grand Süit, Şehir Manzaralı
Room
Family Süit, Lagün Manzaralı
Room
Süit, Jakuzi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x