Smart Hotel Mediterraneo

North Adriatic Coast, Sottomarina
Smart Hotel Mediterraneo Genel
Smart Hotel Mediterraneo Genel
Smart Hotel Mediterraneo Genel
Smart Hotel Mediterraneo Öne Çıkan Resim
Smart Hotel Mediterraneo Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Smart Hotel Mediterraneo
Lungomare Adriatico, 6 Sottomarina North Adriatic Coast, Sottomarina

Smart Hotel Mediterraneo misafirlere Chioggia merkezinde, Plajı of Sottomarina yakınında ve Astoria Köyü ile yürüyerek 5 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Spiaggia libera ile 0,5 mi (0,8 km) ve Spiaggia di Caroman ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Yerel mutfak sevenler için Il Saporoso restoranı okyanus manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 46 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Süit, Balkon, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x