Mosaic Hostel

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Mosaic Hostel Öne Çıkan Resim
Mosaic Hostel İç Mekan
Mosaic Hostel İç Mekan
Mosaic Hostel İç Mekan
Mosaic Hostel İç Mekan
Image More +11 fotoğraf
Mosaic Hostel
105 Derb Al Farane Riad Laarousee Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Mosaic Hostel misafirlere Marrakech (Medine) bölgesinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ve Souk Cherifia Alışveriş Merkezi ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Majorelle Botanik Bahçeleri ile 2,1 mi (3,3 km) ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

6 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ortak
Ortak Ranzalı Oda
Ortak
Ortak Ranzalı Oda
Ortak
Ortak Ranzalı Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x