Morrisson Hotel

Roma Tarihi Merkezi, Roma
Morrisson Hotel Öne Çıkan Resim
Morrisson Hotel İç Mekan
Morrisson Hotel İç Mekan
Morrisson Hotel Oda Düzeni
Morrisson Hotel Banyo Tipleri
Image More +38 fotoğraf
Morrisson Hotel
Via Palestro 3 Roma Tarihi Merkezi, Roma

Morrisson Hotel size Roma (Roma Kent Merkezi) bölgesinde, Villa Borghese ve Roma Forumu ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel İspanyol Basamakları ile 1,6 mi (2,6 km) ve Kolezyum ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 5 oda mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x