Morgen Guest House

Route 62, Cape Winelands
Morgen Guest House Genel
Morgen Guest House Öne Çıkan Resim
Morgen Guest House Dış Mekan
Morgen Guest House Dış Mekan
Morgen Guest House Dış Mekan
Image More +69 fotoğraf
Morgen Guest House
13 Fraser Road Spanish Farms, Somerset West Route 62, Cape Winelands

Cape Town (Somerset West) bölgesindeki Morgen Guest House misafirlere Lourensford Wine Estate ve Cheetah Outreach ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı pansiyon Helderberg Doğa Koruma Alanı ile 4,3 km ve Strand Golf Club ile 6,4 km mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sadece hafta içi oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Stüdyo (Ingadi)
Apart
Apart Daire (Gecko)
Room
Comfort Stüdyo (Bella-Fang)
Room
Çatı Katı Süiti (Penthouse) (Senufo)
Room
Apart Daire (Zebra)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x