More Quarters Hotel

Route 62, City Bowl
More Quarters Hotel Genel
More Quarters Hotel Genel
More Quarters Hotel Genel
More Quarters Hotel Genel
More Quarters Hotel Genel
Image More +40 fotoğraf
More Quarters Hotel
2 Nicol Street Gardens Route 62, City Bowl

Bu apart otel misafirlere Cape Town merkezinde, Kloof Caddesi yakınında ve Long Street ile yürüyerek 10 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Masa Dağı ile 2,5 mi (4 km) ve Bree Street Alışveriş Bölgesi ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş apart dairede küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için uydu kanalları ve iPod takma konsolu sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için telefon, emanet kasası ve masa sunulmaktadır.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Misafirler ücretsiz ulaşım servisiyle yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Oda
Room
Luxury Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x