More Meni Cosmopolitan Hotel

Decentralized Administration Of The Aegean, Lambi
More Meni Cosmopolitan Hotel Genel
More Meni Cosmopolitan Hotel Genel
More Meni Cosmopolitan Hotel Genel
More Meni Cosmopolitan Hotel Genel
More Meni Cosmopolitan Hotel Genel
Image More +36 fotoğraf
More Meni Cosmopolitan Hotel
Lambi Beach, Kos Town Decentralized Administration Of The Aegean, Lambi

More Meni Cosmopolitan Hotel misafirlere İstanköy bölgesinde, plaj yakınında, Tigaki Plajı ve Ege Adaları ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel İstanköy Limanı ile 1,4 mi (2,2 km) ve Agia Paraskevi Kilisesi ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 85 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz, açık tenis kortu ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x