Atlantis Hotel

Decentralized Administration Of The Aegean, Lambi
Atlantis Hotel Genel
Atlantis Hotel Genel
Atlantis Hotel Genel
Atlantis Hotel Genel
Atlantis Hotel Genel
Image More +93 fotoğraf
Atlantis Hotel
Lambi Decentralized Administration Of The Aegean, Lambi

Atlantis Hotel misafirlere İstanköy bölgesinde, plajda, Ege Adaları yakınında ve İstanköy Limanı ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Tigaki Plajı ile 5,5 mi (8,9 km) ve Agia Paraskevi Kilisesi ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Bu resort otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Atlantis Hotel içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Misafirler için içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı vardır. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 510 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya açık tenis kortu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda
Süit,
Süit, Deniz Manzaralı, Denize Sıfır
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Family
Family Oda, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Twin Room, Panorama
Deluxe
Deluxe Double Room, Panorama
Deluxe
Deluxe Beachfront Bungalow

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x