More Meni Beach

Tingaki
More Meni Beach Genel
More Meni Beach Öne Çıkan Resim
More Meni Beach Dış Mekan
More Meni Beach İç Mekan
More Meni Beach İç Mekan
Image More +26 fotoğraf
More Meni Beach
Tigaki , Tingaki

More Meni Beach misafirlere İstanköy bölgesinde, plaj yakınında, Tigaki Plajı ve Ege Adaları ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel İstanköy Limanı ile 7 mi (11,2 km) ve İgroviotopos Alikis ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

More Meni Beach misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 63 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit, Balkon
Deluxe
Deluxe Süit, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x