Golden Sun

Decentralized Administration Of The Aegean, Tingaki
Golden Sun Genel
Golden Sun Genel
Golden Sun Genel
Golden Sun Genel
Golden Sun Genel
Image More +35 fotoğraf
Golden Sun
Tigaki Decentralized Administration Of The Aegean, Tingaki

Golden Sun misafirlere İstanköy bölgesinde, plaj yakınında, Tigaki Plajı ve Ege Adaları ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire İstanköy Limanı ile 6,8 mi (11 km) ve İgroviotopos Alikis ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca apart dairede oda servisi sunuluyor. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Su kaydırağı ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ofis ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Stüdyo
Stüdyo

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x