Morakot Lanta Resort

Güney Tayland, Ko Lanta
Morakot Lanta Resort Genel
Morakot Lanta Resort Genel
Morakot Lanta Resort Dış Mekan
Morakot Lanta Resort Dış Mekan
Morakot Lanta Resort Dış Mekan
Image More +94 fotoğraf
Morakot Lanta Resort
597 Moo 3 Saladan Güney Tayland, Ko Lanta

Morakot Lanta Resort misafirlere Ko Lanta bölgesinde, deniz kıyısında, Long Plajı ve Klong Dao Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Khlong Khong Plajı ile 1,9 mi (3,1 km) ve Kawkwang Plajı ile 2,8 mi (4,5 km) mesafede.

Restoranda Morakot Lanta Resort misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz market alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 32 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, karaoke ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda, Balkon
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Kullanımı
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x