MOOo Downtown

Bohemia, Prag
MOOo Downtown Genel
MOOo Downtown Genel
MOOo Downtown Genel
MOOo Downtown Genel
MOOo Downtown Öne Çıkan Resim
Image More +53 fotoğraf
MOOo Downtown
Myslikova 22 Bohemia, Prag

MOOo Downtown konaklamanızda Prag merkezinde, Dans Eden Ev ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde ve Wenceslas Meydanı ile 11 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı daire Eski Şehir Meydanı ile 1,8 km ve Prag Astronomik Saat Kulesi ile 1,9 km mesafede.

QQ Asian Kitchen yemek servisi için ideal, ayrıca dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 10.30, hafta sonu 7.30 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Çatı Katı Süiti (Penthouse), 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x