Monumental Apartment

Madeira Adası, Funchal
Monumental Apartment Genel
Monumental Apartment Öne Çıkan Resim
Monumental Apartment Dış Mekan
Monumental Apartment Dış Mekan
Monumental Apartment Oda Manzaraları
Image More +44 fotoğraf
Monumental Apartment
318 Estrada Monumental Madeira Adası, Funchal

Monumental Apartment misafirlere Funchal (São Martinho) bölgesinde, Complexo Balnear do Lido Su Sporları Merkezi ve Ponta Gorda Bathing Complex ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan daire CR7 Müzesi ile 2,8 mi (4,5 km) ve Madeira Botanik Bahçesi ile 6,9 mi (11,2 km) mesafede.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve bebek bakımı (ücretli) gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı ve asansör vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Panoramic
Panoramic Apart Daire, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Panoramic
Panoramic Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon/Veranda, Deniz Manzaralı
City
City Apart Daire, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı, Okyanusa Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x