Montenegrino

Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Tivat
Montenegrino Öne Çıkan Resim
Montenegrino Yerinde Yemek
Montenegrino Oda Düzeni
Montenegrino Banyo Tipleri
Montenegrino Banyo Tipleri
Image More +11 fotoğraf
Montenegrino
21. Novembra 9 Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Tivat

Tivat bölgesindeki Montenegrino konaklamanızda, Kotor Körfezi ve Buća-Luković Museum & Gallery ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Porto Montenegro ile 0,5 mi (0,8 km) ve Big City Park ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x