La Fleur Boutique Hotel

Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Tivat
La Fleur Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
La Fleur Boutique Hotel Dış Mekan
La Fleur Boutique Hotel Kahvaltı
La Fleur Boutique Hotel Yerinde Yemek
La Fleur Boutique Hotel Yerinde Yemek
Image More +19 fotoğraf
La Fleur Boutique Hotel
Njegoseva 12 Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Tivat

Tivat bölgesindeki La Fleur Boutique Hotel konaklamanızda, Buća-Luković Museum & Gallery ve Big City Park ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Kotor Körfezi ile 0,1 mi (0,1 km) ve Porto Montenegro ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

360° Rooftop Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde, 2 restoran ve 3 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

15 odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Banyolarda saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Süit, Park Manzaralı
Deluxe
Deluxe Süit, Kısmi Deniz Manzaralı
Family
Family Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x