Monte Bay Retreat - Adult Only

Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Perast
Monte Bay Retreat - Adult Only Öne Çıkan Resim
Monte Bay Retreat - Adult Only Dış Mekan
Monte Bay Retreat - Adult Only Dış Mekan
Monte Bay Retreat - Adult Only Yerinde Yemek
Monte Bay Retreat - Adult Only Yerinde Yemek
Image More +40 fotoğraf
Monte Bay Retreat - Adult Only
Perast Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Perast

Perast bölgesindeki Monte Bay Retreat - Adult Only misafirlere tarihi bölgede, St Nicholas’ Church ile Kotor Körfezi 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Porto Montenegro ile 12,1 mi (19,4 km) ve Our Lady of the Rocks ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Private Chef/In-House Bar Monte Bay Retreat - Adult Only misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, sauna ve kiralık bisiklet vardır. Bu Akdeniz stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı (Captain Stole &Officer Sneza)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı (Mt Lovcen)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu, Deniz Manzaralı (Mt Orjen)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı (St. George)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı (Verige)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x