Hotel Per Astra

Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Perast
Hotel Per Astra Öne Çıkan Resim
Hotel Per Astra Dış Mekan
Hotel Per Astra Dış Mekan
Hotel Per Astra Dış Mekan
Hotel Per Astra Dış Mekan
Image More +72 fotoğraf
Hotel Per Astra
Perast Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Perast

Perast bölgesindeki Hotel Per Astra konaklamanızda, St Nicholas’ Church ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Kotor Körfezi ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Porto Montenegro ile 12,1 mi (19,5 km) ve Our Lady of the Rocks ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 11 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, Deniz Manzaralı
Executive
Executive Süit, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Junior
Junior Süit, Bahçe Manzaralı
Honeymoon
Honeymoon Süit
Executive
Executive Süit, Deniz Manzaralı
Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse), 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Luxury
Luxury Süit, Deniz Manzaralı
Luxury
Luxury Süit, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Presidential
Presidential Süit, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x