Mont Serrat 58 by CTHA

Route 62, Bloubergstrand
Mont Serrat 58 by CTHA Genel
Mont Serrat 58 by CTHA Genel
Mont Serrat 58 by CTHA Genel
Mont Serrat 58 by CTHA Genel
Mont Serrat 58 by CTHA Genel
Image More +28 fotoğraf
Mont Serrat 58 by CTHA
Balmoral Road West Beach Route 62, Bloubergstrand

Cape Town (Bloubergstrand) bölgesindeki bu apart daire misafirlere Bloubergstrand Plajı ve Dolphin (Yunus) Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu daire Masa Dağı ile 16,2 mi (26 km) ve Camps Bay Plajı ile 16,8 mi (27 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 65-inç plazma televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda duş/küvet kombinasyonu, derin küvet ve geniş duş başlığı vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve gözetimli çocuk bakımı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu dairede misafilere atari salonu/oyun odası ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x