Monsoon Bassac Hotel

Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh
Monsoon Bassac Hotel Genel
Monsoon Bassac Hotel Genel
Monsoon Bassac Hotel Öne Çıkan Resim
Monsoon Bassac Hotel Dış Mekan
Monsoon Bassac Hotel Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Monsoon Bassac Hotel
#8, Street 294, Sangkat Tonle Bassac Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh

Monsoon Bassac Hotel misafirlere Phnom Penh (Chamkar Mon) bölgesinde, Preah Sihanouk Bahçesi ve Prayuvong Buddha Factories ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Nehir Kıyısı ile 0,5 mi (0,8 km) ve Kraliyet Sarayı ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Naang Restaurant bar/oturma salonu ideal, bu restoran Amerika mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

39 klimalı odadan birisinde kalarak şömine ve kapalı özel spa küveti keyfi sürün. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (with Balcony and Bathtub)
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Penceresiz
Room
Deluxe Oda, Balkon
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı, Köşe

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x