Monna Lisa

Elba Adası, Procchio
Monna Lisa Genel
Monna Lisa Genel
Monna Lisa Genel
Monna Lisa Öne Çıkan Resim
Monna Lisa Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Monna Lisa
Via Fonte Al Leccio, 10 Elba Adası, Procchio

Marciana bölgesindeki Monna Lisa misafirlere deniz kıyısında, Procchio Plajı ile Arcipelago Toscano Ulusal Parkı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel La Paolina ile 1,8 mi (2,9 km) ve Re di Noce ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için 33 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x