Hotel Del Golfo

Elba Adası, Procchio
Hotel Del Golfo Genel
Hotel Del Golfo Genel
Hotel Del Golfo Genel
Hotel Del Golfo Genel
Hotel Del Golfo Genel
Image More +47 fotoğraf
Hotel Del Golfo
Via delle Ginestre, 31 Elba Adası, Procchio

Hotel Del Golfo misafirlere Marciana bölgesinde, körfez yakınında, Procchio Plajı ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Arcipelago Toscano Ulusal Parkı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel La Paolina ile 1 mi (1,6 km) ve Re di Noce ile 1,8 mi (3 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı alanında uzman olan Ristorante Fontana yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 115 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz 2 spa küveti keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Süit
Room
Family Oda
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x