Monastiraki Urban Apartments

Atina
Monastiraki Urban Apartments Öne Çıkan Resim
Monastiraki Urban Apartments Dış Mekan
Monastiraki Urban Apartments İç Mekan
Monastiraki Urban Apartments Oda Manzaraları
Monastiraki Urban Apartments Oda Manzaraları
Image More +56 fotoğraf
Monastiraki Urban Apartments
53 Aiolou , Atina

Monastiraki Urban Apartments misafirlere Atina merkezinde, Syntagma Meydanı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Akropolis ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu daire Pire Limanı ile 7,1 mi (11,5 km) ve Monastiraki Bit Pazarı ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Misafirler için 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Frette Italian çarşaf takımı vardır. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde mikrodalga fırın, espresso kahve makinesi ve bulaşık makinesi vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 60-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği mevcuttur. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon
Room
Apart Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x