Monasterio El Olivar

Estercuel
Monasterio El Olivar Genel
Monasterio El Olivar Genel
Monasterio El Olivar Genel
Monasterio El Olivar Genel
Monasterio El Olivar Genel
Image More +41 fotoğraf
Monasterio El Olivar
Lugar Convento Del Olivar, 0 S N , Estercuel

Monasterio El Olivar misafirlere Estercuel bölgesinde, dağda, Castel de Cabra Hz. Meryem Kilisesi ile 13,7 mi (22 km) mesafede ve Lorente Plaza ile 19,6 mi (31,6 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Santa Maria La Mayor Kilisesi ile 19,7 mi (31,6 km) ve Montalban Santiago El Mayor Kilisesi ile 19,8 mi (31,8 km) mesafede.

Monasterio El Olivar misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

35 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kütüphane ve asansör mevcuttur. Bu hostelde etkinliklerde kullanılmak üzere 7 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x