Balneario de Ariño

Arino
Balneario de Ariño Öne Çıkan Resim
Balneario de Ariño Dış Mekan
Balneario de Ariño Dış Mekan
Balneario de Ariño Dış Mekan
Balneario de Ariño Dış Mekan
Image More +11 fotoğraf
Balneario de Ariño
Carretera Ariño Albalate km 2 , Arino

Ariño bölgesindeki Balneario de Ariño konaklamanızda, San Pedro Chasm ile 6,4 mi (10,4 km) ve Morrón del Águila ile 11,4 mi (18,3 km) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Valle de Incles ile 12,2 mi (19,6 km) ve Loma del Regadío Roman Villa ile 15,9 mi (25,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

46 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Kapalı havuz ve sezonluk açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x