MoMa Suites

Napoli
MoMa Suites Öne Çıkan Resim
MoMa Suites Dış Mekan
MoMa Suites Dış Mekan
MoMa Suites İç Mekan
MoMa Suites İç Mekan
Image More +35 fotoğraf
MoMa Suites
Via Concezione a Monte Calvario 19 , Napoli

MoMa Suites Napoli merkezinde, Spaccanapoli ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Teatro di San Carlo ile 9 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Castel Nuovo Kalesi ile 1 km (0,6 mil) ve Kraliyet Sarayı ile 1,3 km (0,8 mil) mesafede.

Restoranda MoMa Suites misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere hafta içi 8.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x