Mansarda VALU BB

Napoli
Mansarda VALU BB Dış Mekan
Mansarda VALU BB Kahvaltı
Mansarda VALU BB Kahvaltı
Mansarda VALU BB Kahvaltı
Mansarda VALU BB Oda Manzaraları
Image More +16 fotoğraf
Mansarda VALU BB
Piazza Montecalvario , Napoli

Mansarda VALU BB size Napoli merkezinde, Piazza del Plebiscito ve Napoli Limanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama imkânı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Castel dell'Ovo ile 2 mi (3,2 km) ve Mount Vesuvius - Pompei (bölge) ile 8,2 mi (13,2 km) mesafede.

İtalyan mutfağı alanında uzman olan Valù yemek servisi için ideal; bu oda ve kahvaltı sunan otelde toplam 2 restoran var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 40-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, çamaşırhane ve asansör mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Room
Family Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x