Mokuti Etosha

Omuthiyagwipundi, Oshikoto Region
Mokuti Etosha Genel
Mokuti Etosha Genel
Mokuti Etosha Genel
Mokuti Etosha Genel
Mokuti Etosha Genel
Image More +41 fotoğraf
Mokuti Etosha
Farm 941, Kleinbegin Omuthiyagwipundi, Oshikoto Region

Tsumeb bölgesindeki Mokuti Etosha konaklamanızda, Etosha Ulusal Parkı Namutoni Kapısı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı küçük otel Namutoni Kalesi ile 8,3 mi (13,4 km) ve Onguma Özel Koruma Alanı ile 18,8 mi (30,3 km) mesafede.

Afrika mutfağı alanında uzman olan Tambuti yemek servisi için ideal, bu küçük otelde toplam 2 restoran var; isterseniz oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 114 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz açık tenis kortları ve buhar odası dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu küçük otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Tsumeb bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu kulübe misafirlerimize 3863 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standart (Double)
Room
Aile Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x