Emanya at Etosha Game Lodge

Oshikoto Region
Emanya at Etosha Game Lodge Genel
Emanya at Etosha Game Lodge Genel
Emanya at Etosha Game Lodge Öne Çıkan Resim
Emanya at Etosha Game Lodge Dış Mekan
Emanya at Etosha Game Lodge Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Emanya at Etosha Game Lodge
Emanya Lodge Etosha , Oshikoto Region

Tsumeb bölgesindeki Emanya at Etosha Game Lodge konaklamanızda, Etosha Ulusal Parkı Namutoni Kapısı ile 13,2 mi (21,3 km) ve Namutoni Kalesi ile 20,4 mi (32,8 km) mesafede olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı küçük otel Onguma Özel Koruma Alanı ile 31,6 mi (50,9 km) mesafede.

Emanya at Etosha Game Lodge misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

20 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x