Moko Beach by Grifid - Ultra All Inclusive

Kuzeydoğu Bulgaristan, Primorski
Moko Beach by Grifid - Ultra All Inclusive Genel
Moko Beach by Grifid - Ultra All Inclusive Genel
Moko Beach by Grifid - Ultra All Inclusive Genel
Moko Beach by Grifid - Ultra All Inclusive Öne Çıkan Resim
Moko Beach by Grifid - Ultra All Inclusive Dış Mekan
Image More +18 fotoğraf
Moko Beach by Grifid - Ultra All Inclusive
Alley 1 Kuzeydoğu Bulgaristan, Primorski

Moko Beach by Grifid - Ultra All Inclusive misafirlere Golden Sands bölgesinde, deniz kıyısında, Altın Kum Plajı ve Aquapolis ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu her şey dâhil resort otel Golden Sands Yacht Port ile 1,4 mi (2,3 km) ve Trifon Zarezan Plajı ile 1,5 mi (2,3 km) mesafede.

Bu konaklama yeri, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Moko Beach by Grifid - Ultra All Inclusive içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Misafirlere içecek servisi yapan plaj bar ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 207 klimalı oda ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x