mok'house

Roma Tarihi Merkezi, Roma
mok'house Öne Çıkan Resim
mok'house Dış Mekan
mok'house İç Mekan
mok'house Oda Manzaraları
mok'house Oda Manzaraları
Image More +37 fotoğraf
mok'house
Via Di San Martino Ai Monti 38 Roma Tarihi Merkezi, Roma

Mok'house konaklamanızda, Roma merkezinde, Santa Prassede yakınında ve Santa Maria Maggiore Bazilikası ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Teatro Ambra Jovinelli ile 1,3 km (0,8 mil) ve Nero’nun Altın Evi (Domus Aurea) ile 1,5 km (0,9 mil) mesafede.

Misafirler 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 19-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x