MO17 Hotel Boutique

El Bajio, Queretaro
MO17 Hotel Boutique Genel
MO17 Hotel Boutique Öne Çıkan Resim
MO17 Hotel Boutique Dış Mekan
MO17 Hotel Boutique Dış Mekan
MO17 Hotel Boutique Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
MO17 Hotel Boutique
Melchor Ocampo Norte 17 Centro Historico El Bajio, Queretaro

MO17 Hotel Boutique misafirlere Queretaro merkezinde, Queretaro Katedrali ve Capuchin Mahzen Mezarı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu butik otel Santiago de Queretaro Su Kemeri ile 1,7 mi (2,8 km) ve Antea Lifestyle Center alışveriş merkezi ile 7,1 mi (11,4 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve öğlen arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Yarı açık banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Queretaro bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 54 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Junior
Junior Stüdyo Süit
Room
Junior Oda
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Grand Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x