La Hija del Alfarero

Bajio, Queretaro
La Hija del Alfarero Öne Çıkan Resim
La Hija del Alfarero Dış Mekan
La Hija del Alfarero Dış Mekan
La Hija del Alfarero Dış Mekan
La Hija del Alfarero Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
La Hija del Alfarero
Hidalgo #71 Bajio, Queretaro

La Hija del Alfarero misafirlere Queretaro merkezinde, Capuchin Mahzen Mezarı ve Kent Müzesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Santiago de Queretaro Su Kemeri ile 1,7 mi (2,8 km) ve Antea Lifestyle Center alışveriş merkezi ile 7,1 mi (11,4 km) mesafede.

Öğle yemeği servisi yapan Restaurante Papel Arroz restoranı füzyon mutfak alanında uzman, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve plazma televizyon bulunan 12 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x