MJ-ULAND Hotel Beijing Airport

Pekin
MJ-ULAND Hotel Beijing Airport Genel
MJ-ULAND Hotel Beijing Airport Genel
MJ-ULAND Hotel Beijing Airport Genel
MJ-ULAND Hotel Beijing Airport Öne Çıkan Resim
MJ-ULAND Hotel Beijing Airport İç Mekan
Image More +52 fotoğraf
MJ-ULAND Hotel Beijing Airport
No. 13, Loutai Village Tianzhu Town, Shunyi District , Pekin

MJ-ULAND Hotel Beijing Airport konaklamanızda Pekin bölgesinde, Yeni Çin Uluslararası Fuar Merkezi ile 9,8 km (6,1 mi) ve 798 Sanat Bölgesi ile 14,4 km (8,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Çin Uluslararası Fuar Merkezi ile 21,1 km ve Lady Sokak Pazarı ile 22,2 km mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve Akıllı televizyonlar olan 67 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için kapalı havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Pekin bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 5597 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Çatı Katı (Loft)
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Oda, Birden Çok Yatak
Room
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası, Park Manzaralı, Avlu
Room
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası, Park Manzaralı, Avlu
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x