Mitsis Cretan Village

Yunan Adaları, Anissaras
Mitsis Cretan Village Genel
Mitsis Cretan Village Öne Çıkan Resim
Mitsis Cretan Village Dış Mekan
Mitsis Cretan Village Dış Mekan
Mitsis Cretan Village Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Mitsis Cretan Village
Limenas Yunan Adaları, Anissaras

Hersonissos bölgesindeki Mitsis Cretan Village konaklamanızda, Hersonissos Limanı ve Aquaworld Akvaryumu ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Star Beach Water Park ile 3 mi (4,8 km) ve Stalis Plajı ile 4,8 mi (7,7 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Dionyssos yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 4 restoran var; isterseniz oda servisi imkanı da mevcut. Bar/oturma salonu, plaj bar veya bir 2 havuz kenarı barı ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 322 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 5 açık yüzme havuzu, açık tenis kortları ve su kaydırağı mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Bahçe Manzaralı
Double
Double Bungalow Sea View
Double
Double Bungalow Front Sea View
Room
Double Bungalow Garden View
Room
Family Apart Daire, Bahçe Manzaralı
Room
Family Apart Daire, Deniz Manzaralı
Room
Family Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x