Aqua Blu - Adults Only by Checkin

Anissaras
Aqua Blu - Adults Only  by Checkin Genel
Aqua Blu - Adults Only  by Checkin Öne Çıkan Resim
Aqua Blu - Adults Only  by Checkin Dış Mekan
Aqua Blu - Adults Only  by Checkin Kahvaltı
Aqua Blu - Adults Only  by Checkin Oda Manzaraları
Image More +46 fotoğraf
Aqua Blu - Adults Only by Checkin
Anissaras , Anissaras

Hersonissos bölgesindeki Aqua Blu - Adults Only by Checkin konaklamanızda, Aquaworld Akvaryumu ve Creta Maris Kongre Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Star Beach Water Park ile 3,1 mi (5 km) ve Stalis Plajı ile 5,5 mi (8,9 km) mesafede.

Aqua Blu - Adults Only by Checkin misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Room with Jacuzzi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x