Miro Bed and Breakfast

Doğu Sicilya, Cibali
Miro Bed and Breakfast Öne Çıkan Resim
Miro Bed and Breakfast Dış Mekan
Miro Bed and Breakfast İç Mekan
Miro Bed and Breakfast Kahvaltı
Miro Bed and Breakfast Yerinde Yemek
Image More +42 fotoğraf
Miro Bed and Breakfast
Via Dottor Consoli 55 Doğu Sicilya, Cibali

Miro Bed and Breakfast misafirlere Katanya merkezinde, Villa Majorana ve Bellini Bahçeleri ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Etna Dağı ile 12,1 mi (19,5 km) ve Via Etnea Alışveriş Bölgesi ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Miro Bed and Breakfast misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 3 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği mevcuttur. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda, Özel Banyo (External)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x