B&B Tra L'Etna e il Mare

Doğu Sicilya, Cibali
B&B Tra L'Etna e il Mare Öne Çıkan Resim
B&B Tra L'Etna e il Mare Dış Mekan
B&B Tra L'Etna e il Mare Kahvaltı
B&B Tra L'Etna e il Mare Banyo Tipleri
B&B Tra L'Etna e il Mare Banyo Tipleri
Image More +27 fotoğraf
B&B Tra L'Etna e il Mare
Via Macallè, 18 Doğu Sicilya, Cibali

B&B Tra L'Etna e il Mare misafirlere Katanya merkezinde, Villa Majorana ve Bellini Bahçeleri ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Etna Dağı ile 12,1 mi (19,5 km) ve Via Etnea Alışveriş Bölgesi ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 5 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda, Özel Banyo
Classic
Classic Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Özel Banyo
Basic
Basic Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Özel Banyo
Traditional
Traditional Tek Kişilik Oda, Özel Banyo
Room
Üç Kişilik Oda, Özel Banyo
Room
Üç Kişilik Oda, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x