Mirante de Geribá

Região Dos Lagos, Búzios
Mirante de Geribá Öne Çıkan Resim
Mirante de Geribá Dış Mekan
Mirante de Geribá Kahvaltı
Mirante de Geribá Yerinde Yemek
Mirante de Geribá Yerinde Yemek
Image More +31 fotoğraf
Mirante de Geribá
Rua Vieira Camara, 12 Região Dos Lagos, Búzios

Buzios (Praia de Geribá) bölgesindeki Mirante de Geribá misafirlere Geriba Plajı ve Porto da Barra ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Rua das Pedras ile 2 mi (3,3 km) ve Joao Fernandes Plajı ile 3,3 mi (5,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca küçük otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün self servis servisi yapılmaktadır.

5 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x