Miramont Retreat Zanzibar

East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Matemwe
Miramont Retreat Zanzibar Genel
Miramont Retreat Zanzibar Öne Çıkan Resim
Miramont Retreat Zanzibar Dış Mekan
Miramont Retreat Zanzibar Dış Mekan
Miramont Retreat Zanzibar İç Mekan
Image More +54 fotoğraf
Miramont Retreat Zanzibar
Kilima Juu Street East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Matemwe

Matemwe bölgesindeki Miramont Retreat Zanzibar misafirlere okyanus kıyısında, Muyuni Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Mapenzi Plajı ile 5 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Kiwengwa Plajı ile 6,1 km (3,8 mi) ve Mnemba Adası ile 10,6 km (6,6 mi) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin restoran, misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ve okyanus manzarasıyla dikkat çekiyor. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

22 klimalı oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, Ücretli portatif/ilave yatak istenebilir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Bungalov, Bahçe Manzaralı
Superior
Superior Bungalov, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x