Miramare Hotel

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Kefalonia
Miramare Hotel Genel
Miramare Hotel Genel
Miramare Hotel Öne Çıkan Resim
Miramare Hotel Dış Mekan
Miramare Hotel Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Miramare Hotel
Ioannou Metaxa & Israel 2 Argostoli Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Kefalonia

Miramare Hotel konaklamanızda Kefalonia bölgesinde, Argostoli Limanı ile 0,5 km (0,3 mi) ve Ai Helis Plajı ile 12,2 km (7,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Trapezaki Plajı ile 16,3 km (10,1 mil) ve Lourdas Plajı ile 19,2 km (11,9 mil) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 40 klimalı odada ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Family
Family Oda, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Tek
Tek Kişilik Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x