Mirage Hotel

Dibba
Mirage Hotel Öne Çıkan Resim
Mirage Hotel Yerinde Yemek
Mirage Hotel Yerinde Yemek
Mirage Hotel Yerinde Yemek
Mirage Hotel Oda Düzeni
Image More +30 fotoğraf
Mirage Hotel
3204068, 4&6, Shareif Mall Building Near Saffer Mall , Dibba

Mirage Hotel misafirlere Dibba bölgesinde, plaj yakınında, Sambraid Plaj Parkı ve Dibba Pot Roundabout 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Wadi Taş Evleri ile 13,5 mi (21,7 km) ve Oman Fjords ile 14,1 mi (22,7 km) mesafede.

Mirage Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 51 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Double - King
Deluxe
Deluxe Double - Twin
Junior
Junior Süit
Executive
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x