Mirage Bab Al Bahr Beach Hotel

Dadna
Mirage Bab Al Bahr Beach Hotel Genel
Mirage Bab Al Bahr Beach Hotel Genel
Mirage Bab Al Bahr Beach Hotel Genel
Mirage Bab Al Bahr Beach Hotel Genel
Mirage Bab Al Bahr Beach Hotel Genel
Image More +83 fotoğraf
Mirage Bab Al Bahr Beach Hotel
Al Faqiat Dibba Fujairah , Dadna

Dhadna bölgesindeki Mirage Bab Al Bahr Beach Hotel konaklamanızda, Dibba Pot Roundabout ve Sambraid Plaj Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Wadi Taş Evleri ile 8,9 mi (14,3 km) ve Al Badia Camisi ile 12,6 mi (20,2 km) mesafede.

Mirage Bab Al Bahr Beach Hotel misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Oteldeki plaj bar misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 121 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı ve ücretsiz su parkı gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde cankurtaranlık hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Okyanus Manzaralı
Junior
Junior Süit
Premium
Premium Süit
Family
Family Süit
Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse)
Family
Family Süit, 2 Yatak Odası, Balkon, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x