Mirador Hotel Kaohsiung

Kaohsiung
Mirador Hotel Kaohsiung Genel
Mirador Hotel Kaohsiung Genel
Mirador Hotel Kaohsiung Öne Çıkan Resim
Mirador Hotel Kaohsiung Dış Mekan
Mirador Hotel Kaohsiung Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Mirador Hotel Kaohsiung
No. 77, Wufu 2nd Road Xinxing District , Kaohsiung

Mirador Hotel Kaohsiung size Kaohsiung merkezinde, Love River ve Shinkuchan Shopping District ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Liuhe Gece Pazarı ile 1,3 mi (2,1 km) ve Pier-2 Sanat Merkezi ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

34 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x