Mira Playa Geribá

Região Dos Lagos, Búzios
Mira Playa Geribá Genel
Mira Playa Geribá Öne Çıkan Resim
Mira Playa Geribá Dış Mekan
Mira Playa Geribá Dış Mekan
Mira Playa Geribá Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Mira Playa Geribá
Rua Ladeira Da Colina Região Dos Lagos, Búzios

Mira Playa Geribá konaklamanızda Buzios (Praia de Geribá) bölgesinde, Geriba Plajı ve Ferradura Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu pansiyon Orla Bardot ile 4 km (2,5 mil) ve Bones Plajı ile 4,9 km (3 mil) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve spa küveti dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane, lobide kahve servisi ve kilitli dolap mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x