Minh Hai Resort

Phu My
Minh  Hai  Resort Öne Çıkan Resim
Minh  Hai  Resort Dış Mekan
Minh  Hai  Resort Dış Mekan
Minh  Hai  Resort Kahvaltı
Minh  Hai  Resort Yerinde Yemek
Image More +24 fotoğraf
Minh Hai Resort
To 03, KP. Thi Vai, P. My Xuan , Phu My

Phu My bölgesindeki Minh Hai Resort konaklamanızda, Can Gio Mangrove Ormanı ile 13 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Long Hai Plajı ile 24,7 mi (39,7 km) ve Saigon Nehri ile 30,5 mi (49,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 6.30 ve 8.30 arasında ücretsiz alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 40 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirler için ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Küvet, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x