Brighton Boutique Hotel

Güney Vietnam, Phu My
Brighton Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Brighton Boutique Hotel İç Mekan
Brighton Boutique Hotel Yerinde Yemek
Brighton Boutique Hotel Yerinde Yemek
Brighton Boutique Hotel Yerinde Yemek
Image More +45 fotoğraf
Brighton Boutique Hotel
Brighton House Block B TTTM Güney Vietnam, Phu My

Phu My bölgesindeki Brighton Boutique Hotel konaklamanızda, Can Gio Mangrove Ormanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Long Hai Plajı ile 21,6 mi (34,7 km) ve Ho Tram Plajı ile 29,7 mi (47,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sauna, spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Süit, Küçük Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x