Milton Hill

South East England, Steventon
Milton Hill Genel
Milton Hill Genel
Milton Hill Genel
Milton Hill Genel
Milton Hill Genel
Image More +53 fotoğraf
Milton Hill
Milton Hill House Steventon South East England, Steventon

Abingdon bölgesindeki Milton Hill konaklamanızda, Milton Manor House ve North Wessex Downs Ulusal Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Oxford Üniversitesi ile 11,7 mi (18,8 km) ve Thames Nehri ile 4,8 mi (7,7 km) mesafede.

Milton Hill misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 121 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz, sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Abingdon bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1582 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Süit
Deluxe
Deluxe Oda (Double)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x