Courtyard by Marriott Oxford South

South East England, Milton
Courtyard by Marriott Oxford South Genel
Courtyard by Marriott Oxford South Genel
Courtyard by Marriott Oxford South Genel
Courtyard by Marriott Oxford South Genel
Courtyard by Marriott Oxford South Genel
Image More +38 fotoğraf
Courtyard by Marriott Oxford South
6 Milton Gate, Milton South East England, Milton

Courtyard by Marriott Oxford South konaklamanızda Abingdon bölgesinde, Didcot Demiryolu Merkezi Müzesi ile 4,1 km (2,5 mi) ve Abingdon Abbey ile 9,4 km (5,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Oxford Üniversitesi ile 17,9 km ve Oxford Brookes Üniversitesi ile 20,2 km mesafede.

Britanya Mutfağı sevenler için Oxen Bar & Grill ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Tam kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 9.30, hafta sonu 6.30 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 170 oda mevcuttur. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Abingdon bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1991 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x