Michaelangelo

Decentralized Administration Of Epirus And Western Macedonia, Parga
Michaelangelo Öne Çıkan Resim
Michaelangelo Dış Mekan
Michaelangelo Dış Mekan
Michaelangelo İç Mekan
Michaelangelo İç Mekan
Image More +39 fotoğraf
Michaelangelo
Asagia Decentralized Administration Of Epirus And Western Macedonia, Parga

Parga bölgesindeki Michaelangelo konaklamanızda, Kryoneri Plajı ve Kryonéri Beach ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Paragaea Olive Oil Museum ile 0,8 mi (1,3 km) ve Ionian Sea ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Michaelangelo misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 13 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Stüdyo,
Stüdyo, Dağ Manzaralı
Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x